Sokoldalú és praktikus. Otthonába a nagy minta- és színválasztékból adódóan szinte minden stílusú és funkciójú helyiségbe megtalálható az ízlésének megfelelő, optimális PVC padló.
PVC padlóPVC padlók felhasználási területe a lakossági felhasználástól az extrém igénybevételig kiterjed. Egyes PVC padló típusok padlófűtéses helyiségek burkolására is kiválóan alkalmasak.

A felső kopásálló réteg lehetővé teszi, hogy hosszabb használat után is megőrizze fényét és mintáját, az alkalmazott speciális festékeknek köszönhetően megőrzi színét, napfény hatására sem fakul ki.

Előnyei közé tartozik még, hogy jó hő és hangszigetelő, csúszásmentes tulajdonságokkal rendelkezik, higiénikus, mert a szennyeződés nem tapad meg rajta, így könnyen ápolható, tisztítható, a különböző szélességekben gyártott termékek lehetővé teszik a gazdaságosabb felhasználást, illesztés nélkül is lefektethetők. Olcsóbb, mint a hasonló funkciót ellátó egyéb padlóburkoló.

Szélesség: 1.5, 2, 3 és 4 m.

Puha, benedvesített ruhával javasolt a felületet áttörölni, viasztartalmú ápoló szerek használatával a felülete tiszta és szép fényű lesz.

Forgalmazott márkák:

Graboplast

Graboplast

A gyártó kínálatának megtekintéséhez kérjük, kattintson a gyártó logójára!