PARKETTA BOLT teljes körű szolgáltatást nyújt a padlóburkolatok, lambériák, szőnyegek kiválasztásától egészen a kivitelezésig.

  • Kereskedelem: Szaküzleteinkben minőségi fa padlóburkolatok, laminált padlók, lambériák, szőnyegek és szőnyegpadlók, PVC padlók, valamint az ezekhez kapcsolódó kiegészítők, ápolószerek és a lerakáshoz szükséges anyagok széles választéka megtalálható.
  • Szaktanácsadás: Boltjainkban szakképzett munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére. Amennyiben kérdései vannak, döntéséhez szakmai segítségre szorul, vagy bizonytalan annak megvalósíthatóságában, úgy forduljon hozzánk bizalommal.Szolgáltatások
  • Kivitelezés: A megvásárolt minőségi padlóburkolatok lefektetését célszerű szakemberre bízni, így sok időt, fáradságot és bosszúságot spórolhatunk meg. Rövid határidővel és garanciával vállaljuk, hogy a referenciákkal rendelkező tapasztalt szakembereink tökéletes minőségben elvégzik a kiválasztott padlóburkolat teljeskörű kivitelezését.
    Megbízhatóság, minőség, szakértelem!
  • Házhoz szállítás: Ha megtörtént a padlóburkolat kiválasztása, de Ön elfoglalt, nincsen ideje, vagy nem tudja saját gépkocsival megoldani a hazaszállítását, vagy csak egyszerűen meg szeretné kímélni az autóját, akkor mi segítünk a házhoz szállításban is. Önnel előzetesen egyeztetett időpontban kedvező áron kiszállítjuk, kiszállíttatjuk a vásárolt árut.
  • Parkolás: Üzleteink előtt kialakított ingyenesen igénybe vehető parkolók állnak rendelkezésére mind a vásárlás, mind a rakodás időtartalmára.
  • Állandó akció! Kérjük, látogasson be boltjaink valamelyikébe, hogy az éppen aktuális akciónkról tájékozódhasson.

Kérdéseivel hívja a 20/989-1938 telefonszámot, vagy fáradjon el személyesen üzleteinkbe!